• Ngabagéakeun anjeun kami toko!

What is the peran tina budi ganda tina sapatu kuli?

Dina kombinasi tina bahan budi sapatu ayeuna, dampal suku ganda geus jadi solusi nu pangmerenahna tur pangalusna. Panangtayungan dampal suku kahontal ku résistansi maké jeung anti dieunakeun kinerja outsole, nu geus sadar ku lampu jeung lemes ciri tina midsole nu. Kanyamanan lamun leumpang.

Ti titik ieu of view, kombinasi pangalusna ayeuna nyaeta RU / PU, maké karét (RU) sangkan di outsole, polyurethane (PU) salaku midsole, terus ngaliwatan napel atawa beungkeutan kimiawi fungsi jeung fungsi beungkeutan beungkeut PU sorangan nu outsole mun midsole nu. Tangtu, dampal suku luar sapatu nu ogé bisa digosok, burnished, sarta ukiran.

Aya ogé kombinasi bahan budi, nyaéta PU / TPU (polyurethane / thermoplastic polyurethane). Éta nyaman mun teu ngagem. Leuwih ti éta, pamakéan polyurethane thermoplastic sangkan outsole nu meets kaperluan désainer kontemporer, sabab budi dijieunna tina TPU bisa ngahasilkeun budi warni, jeung prosés ukiran dina dampal suku ogé bisa variatif.

budi sejen ganda-lapisan dijieunna tina PU / PU (polyurethane / polyurethane) kombinasi bahan, anu outsole na midsole nu dijieun tina polyurethane. Pikeun outsole, hiji bahan polyurethane utamana padet kudu dipaké pikeun ngajaga ciri lalawanan maké tina outsole nu. Pikeun midsole nu, foamed polyurethane kudu dipilih pikeun kanyamanan.

 


Pos waktos: Dec-24-2018
WhatsApp Online Chat!