• Ju mirëpresim në tonë dyqan!

Cili është roli i tabanit të dyfishtë e këpucë të punës?

Në kombinimin e materialit aktual këpucëve i vetëm, i vetëm të dyfishtë është bërë zgjidhja më e përshtatshme dhe më të mirë. Mbrojtja e tabanit është arritur nga rezistenca veshin dhe anti-shqip kryerjen e outsole, e cila është realizuar nga karakteristikat lehta dhe të buta të midsole. Rehati kur ecin.

Nga kjo pikëpamje, kombinimi më i mirë i tanishëm është RU / PU, duke përdorur gome (RU) për të bërë outsole, poliuretani (PU) si midsole, dhe pastaj përmes ngjitës apo lidhjes kimike funksion dhe funksionin e lidhjes së vetë PU obligacioneve të outsole për midsole. Natyrisht, e vetme e jashtme e këpucëve gjithashtu mund të lëmuar, lëmuar, dhe gdhendur.

Ekziston edhe një kombinim i materialit të vetëm, domethënë PU / TPU (poliuretani / poliuretani termoplastik). Ajo është e rehatshme për të veshin. Për më tepër, përdorimi i poliuretani termoplastik për të bërë outsole plotëson nevojat e designers bashkëkohore, sepse i vetëm bërë nga TPU mund të prodhojë një i vetëm gjallë, dhe procesi gdhendje në tabanin gjithashtu mund të jetë e ndryshme.

Tjetër vetme dy shtresa e bërë nga PU / PU (poliuretani / poliuretani) kombinimit material, outsole dhe Tabani janë bërë të poliuretani. Për outsole, një material të veçantë dendur poliuretani duhet të përdoret për të ruajtur rezistencën veshin karakteristikat e outsole. Për midsole, poliuretani foamed duhet të zgjidhen për rehati.

 


Ora Post: Dec-24-2018
WhatsApp Online Chat!