• Ju mirëpresim në tonë dyqan!

Lajme

  • Cili është roli i tabanit të dyfishtë e këpucë të punës?

    Në kombinimin e materialit aktual këpucëve i vetëm, i vetëm të dyfishtë është bërë zgjidhja më e përshtatshme dhe më të mirë. Mbrojtja e tabanit është arritur nga rezistenca veshin dhe anti-shqip kryerjen e outsole, e cila është realizuar nga karakteristikat lehta dhe të buta të midsole. C ...
    Lexo më shumë
  • Çfarë duhet të bëj nëse këpucët e mia të punës bluarje këmbët?

    këpucë të sigurisë janë këpucët e mbrojtjes për të gjithë punëtorët të vijës së parë, të tilla si prodhim makine, shesheve të ndërtimit, ndërtimit hekurudhor, minierat e qymyrit, prodhimin e myk etj këpucë të blerë sapo të sigurisë gjithmonë bluarje këmbët, edhe disa këpucë të sigurisë brand-name, e cila kushton qindra të holla, kështu që ...
    Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat!