• Welcome sampeyan Kita nyimpen!

Apa peran saka sawijine pindho saka shoes pegawe?

Ing kombinasi saka materi tunggal sepatu saiki, sawijine pindho wis dadi solusi sing paling trep lan paling. Perlindungan tunggal kadhukung dening resistance nyandhang lan anti-slip kinerja saka outsole, kang nganggo cahya lan alus karakteristik midsole ing. The nalika lumampah.

Saka titik tampilan, kombinasi paling saiki ditingkat / PU, nggunakake karet (RU) kanggo nggawe outsole, polyurethane (PU) minangka midsole, lan banjur liwat adhesive utawa ikatan kimia fungsi lan fungsi iketan ikatan PU dhewe ing outsole kanggo midsole ing. Mesthi, sawijine njaba saka sepatu uga bisa polesan, burnished, lan ngukir.

Ana uga kombinasi material tunggal, yaiku PU / TPU (polyurethane / Stamping polyurethane). Iku nyaman kanggo nyandhang. Menapa malih, nggunakake polyurethane Stamping kanggo nggawe outsole meets kabutuhan perancang kontemporer, amarga tunggal digawe saka TPU bisa gawé tunggal warni, lan proses carving ing sawijine uga bisa mawarni-warni.

tunggal liyane pindho lapisan digawe saka PU / PU (polyurethane / polyurethane) kombinasi material, ing outsole lan midsole sing digawe saka polyurethane. Kanggo outsole ing, materi polyurethane utamané kandhel kudu digunakake kanggo njaga ciri resistance nyandhang saka outsole ing. Kanggo midsole ing, foamed polyurethane kudu milih kanggo comfort.

 


Post wektu: Dec-24-2018
Tampilan Online Chat!